jueves, 12 de marzo de 2015

Tornen els membres de l'Expedició 42 a la Terra!


Tres tripulants van tornar a la Terra el dimecres després d'una missió de 167 dies a l'Estació Espacial Internacional que va incloure centenars d'experiments científics i diverses caminades espacials per preparar el laboratori orbital per arribades futures.

Expedició 42: comandant Barry Wilmore de la NASA , a l'esquerra , i els enginyers de vol russos Alexander Samokutyaev i Elena Serova va aterrar a Kazakhstan a aproximadament 22:07 EDT .

Soyuz va portar de tornada a la Terra als cosmonautes Elena Serova i Alexander Samokutyaev , de l'Agència Espacial Federal Russa ( Roscosmos ) , i l'astronauta de la NASA , Barry Wilmore.
" La tripulació # Exp42 , ara de tornada a la Terra , va registrar gairebé 71 milions de milles durant la seva missió de 167 dies a l'Estació Espacil Internacional" , va escriure la NASA mentre aterrava la càpsula Soyuz .
La ISS és un centre d'investigació espacial , que orbita el planeta Terra des de 1998 , producte de la cooperació de cinc agències espacials , en la qual roten cada semestre tripulants de diversos països .
La ISS fer un gir complet al voltant de la Terra casa 92 minuts .



Comandant Barry Wilmore ha passat 178 dies a l'espai . ( Foto : NASA )

En el moment en el Soyuz va aterrar " ЕСТЬ ПОСАДКА ! " ( "Han aterrat ! " ) Va ser publicat a la pantalla central del Centre Rus de Control de Missió de l'Agència Espacial Federal en Korolev , Rússia . ( Foto : NASA )





Per veure més informació sobre l'Expedició podeu consultar la pàgina web de la NASA: http://www.nasa.gov/ i si voleu seguir totes les seves notícies de primera mà podeu seguir-los a twitter, instagram o facebook:
  • Instagram: https://instagram.com/nasa/
  • Facebook: https://www.facebook.com/NASA
  • Twitter: @NASA


No hay comentarios:

Publicar un comentario